Artikel voorbehouden handelingen

  • 8 januari 2019
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

In Dé Verpleegkundig Specialist, het tijdschrift van de afdeling V&VN VS, is een uitgebreid artikel verschenen over de wettelijke verankering van de voorbehouden handelingen van de VS. In het artikel wordt ingegaan op de bepalingen van de wet BIG, de bevoegdheden van verpleegkundig specialisten en de individuele verantwoordelijkheid voor de bekwaamheid.

Het artikel, dat is geschreven door de secretaris en de vice-secretaris van de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde, wordt ook gepubliceerd op de webpagina Regelgeving.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.