Aanpassen oude ICT-verslagen niet verplicht

  • 3 februari 2017
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Oude verslagen van intercollegiale toetsing (ICT) hoeven nooit te worden aangepast aan nieuwe regelgeving of nieuwe formats. Ieder ICT-verslag wordt altijd getoetst aan vaste criteria die geldig waren toen de ICT plaatsvond. Overigens zijn de criteria sinds 2013 niet meer gewijzigd.

Sinds 1 september 2016 geldt wél de regel dat ieder ICT-verslag moet worden aangeleverd in het vaste RSV-format voor verslaglegging. Maar deze regel is dus alleen van toepassing op ICT's die plaatsvonden ná 1 september 2016.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.