7 december komt het vernieuwde Mijn V&VN online. Dit is wat je moet weten!

  • 2 december 2020
  • Nieuwsbericht
  • VS Register

Mijn V&VN is dé plek die je toegang geeft tot je registers en je portfolio. Op 7 december lanceert V&VN een vernieuwde versie van deze omgeving. Om toegang te krijgen tot de vernieuwde omgeving ontvangen alle Mijn V&VN-gebruikers tussen 7 en 18 december een mail met een link om snel een nieuw wachtwoord aan te maken. Houd je mail dus goed in de gaten.

De aanleiding voor het introduceren van een nieuwe versie van Mijn V&VN is een geheel nieuw ledenadministratiesysteem. Een systeem dat toekomstbestendig is en voldoet aan de technische standaarden van nu. Het vernieuwde Mijn V&VN heeft een opgefrist uiterlijk en is makkelijker en sneller in gebruik

Wat verandert er?

Het nieuwe Mijn V&VN blijft vooral dé plek om alles met betrekking tot je lidmaatschappen, registers, afdelingen, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en portfolio te overzien en te regelen. Het vernieuwde Mijn V&VN is goed te raadplegen via je mobiel. Je kunt dus waar je ook bent makkelijk en snel zelf je persoonlijke gegevens aanpassen, zoals je e-mailadres, en je aan- of afmelden voor een nieuwsbrief. Ook kun je je binnen een afdeling nu aanmelden voor een specifiek netwerk, factie, vakgroep of SIG. En ben je van werkgever veranderd? In het nieuwe Mijn V&VN pas je ook dat eenvoudig zelf aan.

Vanaf 7 december vraag je bovendien een steekproef van je portfolio aan via de Mijn V&VN-omgeving. Het aanvragen van een steekproef is losgekoppeld van je herregistratie. Je kunt nu in je registratieperiode van 5 jaar op elk door jou gewenst moment in het vernieuwde Mijn V&VN een steekproef aanvragen. Per registratieperiode kun je maximaal een steekproef aanvragen.

Nieuw wachtwoord aanmaken

Alle instellingen, gegevens en koppelingen met registers en portfolio’s die nu in je Mijn V&VN-omgeving staan worden overgezet naar de nieuwe omgeving. Het enige dat je hoeft te doen om toegang te krijgen tot je vernieuwde Mijn V&VN-omgeving is een nieuw wachtwoord aanmaken. Tussen 7 en 18 december ontvang je hiervoor van ons een mail met een link om je wachtwoord snel te wijzigingen.
We adviseren je om dan je wachtwoord direct te wijzigen zodat je gelijk weer toegang hebt tot al je gegevens, je registers en portfolio.