Nieuw deskundigheidsgebied SEH Verpleegkunde

  • 25 januari 2024
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
170410 Mv Venvn Bernhoven T0I3597

Per 1 januari 2024 heeft de Nederlandse Vereniging voor Spoedeisende Hulp Verpleegkundigen (NVSHV) zich aangesloten bij V&VN. Zij gaan nu verder als afdeling V&VN Spoedeisende Hulp en hebben het deskundigheidsgebied SEH Verpleegkunde ingericht in het Kwaliteitsregister V&V.

Werk jij als spoedeisende hulp verpleegkundige en wil je je specifieke expertise op dit gebied vastleggen en kunnen aantonen? Schrijf je dan nu in in het deskundigheidsgebied SEH Verpleegkunde. Dit kan door in te loggen op Mijn V&VN. Vervolgens klik je in het menu op Mijn registers en kies je voor Deskundigheidsgebied toevoegen. Aan het aanmelden voor een deskundigheidsgebied in het Kwaliteitsregister zijn geen extra kosten verbonden. Op de pagina Deskundigheidsgebieden vind je hierover alles wat je moet weten.

Accreditatie aanvragen

Als aanbieder van cursussen en opleidingen die meerwaarde hebben voor SEH verpleegkundigen, kun je nu ook accreditatie aanvragen voor dit deskundigheidsgebied. Klik hier voor meer informatie.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)