Coulanceregeling: aanvraagtermijn herregistratie nogmaals opgeschort

  • 28 december 2021
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
170410 Mv Venvn Bernhoven T0I3558

De druk op de zorg blijft onverminderd hoog. Daarom verlengt het Kwaliteitsregister de aanvraagtermijn voor herregistratie van eind 2021 naar medio 2022. Tot dan is herregistratie aanvragen niet verplicht en worden er geen registraties doorgehaald.

De verlagingen van de herregistratie-eisen in de coronacoulance-regeling blijven ongewijzigd. Afhankelijk van jouw herregistratiedatum zijn deze tot eind 2026 verlaagd met 10% of 20%.  Als het gelukt is om aan de (verlaagde) eisen te voldoen, kun je gewoon herregistratie aanvragen.

Nieuwe registratieperiode 

Is voldoen aan de verlaagde herregistratie-eisen niet gelukt? Maak je geen zorgen, er zijn meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ‘herregistratie beperkte duur’ aanvragen of of een nieuwe registratieperiode laten starten aansluitend aan je oude portfolio (nieuwe doorhaalmethode). 

Alle informatie over de verlaagde herregistratie-eisen en hoe je herregistratie of een nieuwe aansluitende registratie kunt aanvragen, vind je op pagina: Mogelijkheden voor aanvragen herregistratie met de corona-coulanceregeling.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)