Leren waar en wanneer jij wilt

V&VN biedt de mogelijkheid om online na- en bijscholing te volgen, waar en wanneer je maar wilt. Alle e-elearningmodules leveren accreditatiepunten op voor het Kwaliteitsregister V&V. Nadat je de cursus succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat met de bijbehorende accreditatiepunten. 

V&VN en V&VN afdelingen/platformen werken voor hun e-learningaanbod altijd samen met andere organisaties. Ook hebben we afspraken met e-learningaanbieders voor korting voor leden van V&VN.

V&VN of één van haar afdelingen of platforms werkt daarnaast vaak inhoudelijk mee met e-learningmodules. De e-learningmodules waar V&VN medeontwikkelaar is:

Samenwerkingspartners e-learning

Korting voor leden van V&VN

Augeo

Augeo - meldcode huislijkgeweld en kindermishandeling

Als V&VN-lid kun je via Augeo de volgende cursussen met 10% korting bestellen:

 • Werken met een meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling
  • Voor thuis-, instellingen- en gehandicaptenzorg
  • Voor SEH verpleegkundigen en SEH artsen
  • Voor verpleegkundigen op een kinderafdeling
  • Voor de GGZ
  • Voor ambulancediensten
 • Huwelijksdwang
Logo Zorg Voor Beter

Zorg voor beter Kennisplein

Informatie over ouderenzorg is vaak versnipperd over verschillende websites en publicaties. Op het kennisplein Zorg voor Beter is deze kennis gebundeld, met betrouwbare en actuele informatie die zorgmedewerkers in de praktijk kunnen gebruiken om de ouderenzorg en zorg aan chronisch zieken te verbeteren. Het resultaat is een kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn.  

De initiatiefnemers van het kennisplein Zorg voor Beter zijn ActiZ, Zorgthuisnl, Vilans, V&VN en ZonMw

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)