Kwaliteitsstandaard Zorg aan het zieke kind en gezin in de eigen omgeving

  • Richtlijn V&VN
Deze richtlijn is geautoriseerd door V&VN

De besturen van de betrokken V&VN-afdelingen en andere betrokken partijen hebben inhoudelijk akkoord gegeven. Op basis van dit akkoord heeft het bestuur van V&VN de definitieve versie geautoriseerd.

Kwaliteitsstandaard Zorg aan het zieke kind en gezin in de eigen omgeving

De kwaliteitsstandaard is ontwikkeld door NCJ en Vilans, in samenwerking met V&VN en subsidie van ZonMw. 

V&VN Kinderverpleegkunde, V&VN Transferverpleegkundigen, V&VN Verpleegkundigen Maatschappij & Gezondheid - vakgroep Jeugdverpleegkundigen, V&VN Diabeteszorg en V&VN Verpleegkundig Specialisten zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze kwaliteitsstandaard.

Eigenaar: V&VN
Jaar van uitgifte: 2018

Kwaliteitsstandaard

E-learning zorg aan het zieke kind en gezin in de eigen omgeving

De e-learning ''zorg aan het zieke kind en gezin in de eigen omgeving'' is gebaseerd de gelijknamige richtlijn en helpt bij het praktisch toepassen de richtlijn. 

Iedereen die geïnteresseerd is deelnemen aan de e-learning. Voor het voltooien van de e-learning ontvang je accreditatiepunten.

Klik hier voor deelname aan de E-learning. Je kunt inloggen of eenmalig een account aanmaken om deel te nemen. 

De e-learning is gefinancierd door ZonMw (projectnummer 516004030)

Voor het voltooien van de e-learning ontvang je accreditatiepunten voor het kwaliteitsregister V&V. Er is geen accreditatie aangevraagd voor het register van Verpleegkundig specialisten. Ben je verpleegkundig specialist, dan kun je de e-learning als ODA opgeven.

Trailer e-learning

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)