Update versoepeling herregistratie-eisen

  • 16 juli 2020
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
MV191125 Venvn Beeldbank GGZ 71A9606

In mei berichtten we je over de versoepeling van de herregistratie-eisen wegens corona. En hoewel de maatregelen van de coulanceregeling duidelijk waren en gelden vanaf 1 maart 2020, waren we nog volop bezig om de maatregelen ook technisch in te regelen. Dat is nu klaar.

Dat betekent dat je nu bij het aanvragen van je herregistratie kunt aangeven dat je gebruik wilt maken van de 10% vermindering op je herregistratie-eisen. Deze versoepeling zorgt ervoor dat je voor je herregistratie minder uren aan deskundigheidsbevordering hoeft te doen. De knop 'Coulance i.v.m. coronacrisis' verschijnt automatisch in beeld bij je herregistratieaanvraag in je portfolio als je minimaal 165 uur deskundigheidsbevordering in je portfolio hebt staan, en je voldoende geaccrediteerde scholing hebt gedaan.

Het is één van de drie maatregelen van de coulanceregeling. Lees meer over de andere maatregelen en de geldende termijn voor de regelingen in het nieuwsbericht van 20 mei of ga direct naar de coulanceregeling.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)