Update: uitbreiding coulanceregeling klaar

  • 27 januari 2021
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
computer - e-learning

In december 2020 meldden we je dat de coulanceregeling voor herregistratie in het Kwaliteitsregister en in het Register Zorgprofessionals wordt uitgebreid. Eén van de extra maatregelen, de verdere verlaging van de herregistratie-eisen van 10% naar 20%, moest toen nog technisch ingeregeld worden. Dat is nu klaar.

Dat betekent dat je nu bij het aanvragen van je herregistratie vanaf 1 januari 2021 eenmalig gebruik kunt maken van 20% vermindering op je herregistratie-eisen. Heb je door de coronacrisis minder uren aan deskundigheidsbevordering kunnen doen, dan zorgt deze versoepeling er dus voor dat je toch kunt herregistreren.

Voor het aanvragen van herregistratie log je (op desktop) in op je portfolio. De knop 'Coulance i.v.m. coronacrisis' verschijnt automatisch in beeld bij je herregistratieaanvraag in je portfolio.

Het is één van de drie maatregelen van de coulanceregeling. Lees meer over de andere maatregelen en de geldende termijn voor de regelingen in het nieuwsbericht van 17 december of raadpleeg de coulanceregeling hier.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)