Update Kwaliteitsregister V&V: twee nieuwe functies beschikbaar

  • 22 april 2020
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
Infuus

We begrijpen dat je door de coronacrisis niet bewust bezig bent met het bijhouden van activiteiten die je deskundigheid bevorderen. Toch blijven wij op de achtergrond werken aan het verbeteren van het Kwaliteitsregister, zodat jij straks snel en gemakkelijk je portfolio kunt bijwerken. Sinds begin april zijn er twee nieuwe functies beschikbaar die hierbij kunnen helpen. 

Een grote wens van veel gebruikers was om een overzicht te hebben van de scholingen en activiteiten die hebben bijgedragen aan je deskundigheid per voorbehouden of risicovolle handeling. Dit is nu mogelijk. Je vindt het overzicht met handelingen in je portfolio, in het menu naast de scholingsagenda.

Canmeds Nieuw

Ook kun je vanaf nu je vorderingen per competentiegebied voor Overige Deskundigheidsbevorderende activiteiten (ODA) bijhouden. Hierdoor kun je nu in één grafiek zien op welke CanMEDS-competentiegebieden jij je hebt ontwikkeld op basis van de geaccrediteerde scholingen en ODA die je hebt toegevoegd.

Desktop

De nieuwe functies werken momenteel alleen als je het Kwaliteitsregister V&V opent op desktop. Dit voorjaar wordt het mogelijk om de nieuwe functies ook in de app te gebruiken. Sinds kort kun je wel in de app de competenties die horen bij geaccrediteerde scholingen zien. Niet in een grafiek zoals op desktop, maar in de vorm van een bloem.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)