Hoeveel sterren geef jij een scholing?

  • 17 november 2021
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
IMG 7376

In de scholingsagenda van het Kwaliteitsregister staan legio bij- en nascholingen die je kunt volgen om je vak bij te houden. Hoe meer keuze, hoe moeilijker het soms is om te kiezen welke scholing het beste past. De ervaring van deelnemers die de scholing al volgden, kan helpen bij het maken van je keuze. Daarom introduceerden we deze week het sterrenbeoordelingssysteem.

Met het sterrenbeoordelingssysteem kun je vanaf nu scholingen op vijf verschillende onderdelen beoordelen. Zo wordt onder andere gevraagd hoe je de actualiteit en toepasbaarheid in de praktijk vindt en hoe je de sprekers of presentaties beoordeelt. Het gemiddelde van jouw beoordeling (en die van anderen) wordt vertaald naar totale beoordeling van één tot maximaal vijf sterren.

Het aantal sterren kan jou en anderen helpen bij het maken van een keuze. Ook zie je in de scholingsagenda een beoordeling voor scholingsaanbieders verschijnen. Het aantal sterren dat je hier ziet is een gemiddelde van alle beoordeling van alle scholingen van een scholingsaanbieder.

Help je collega’s en deel je ervaring

Vanaf deze week kun je per mail een uitnodiging ontvangen om een beoordelingsformulier in te vullen. De mail wordt automatisch verstuurd zodra je presentie voor een scholing is opgevoerd in het portfolio. Hoe meer beoordelingsformulieren er worden ingevuld hoe beter.

Wil jij andere verpleegkundigen en verzorgenden helpen bij het maken van hun keuze voor bij- en nascholing? Vul dan het beoordelingsformulier in voor de scholingen die je hebt gevolgd. Het kost slechts een minuut van je tijd. Zo helpen we elkaar verder.

Vragen?

Heb je vragen over het sterrenbeoordelingssysteem? Neem contact op met Team Registers via registers@venvn.nl of bel met 030 291 90 50.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)