Deskundigheidsgebieden in het Kwaliteitsregister: hoe zou jij het willen?

  • 27 maart 2023
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
Verenigingsbijeenkomst

Het Kwaliteitsregister geeft tijdens de online V&VN Verenigingsbijeenkomst op 12 april de workshop ‘Deskundigheidsgebieden in het Kwaliteitsregister: Waar ligt jouw expertise’. Gedurende de workshop staan jullie voor één uur aan het roer van het Kwaliteitsregister. Wanneer jij het voor het zeggen zou hebben: hoe zouden de deskundigheidsgebieden er dan uit moeten zien? En hoe wil jij je expertise aantonen? Denk mee en meld je aan.

Wij vinden het belangrijk om verpleegkundigen en verzorgenden actief te betrekken bij ontwikkelingen van het Kwaliteitsregister, zodat we het Kwaliteitsregister zoveel mogelijk aan kunnen laten sluiten bij jullie behoeften en wensen. In deze workshop over deskundigheidsgebieden gaan wij graag met jullie in gesprek over hoe belangrijk inzicht in een specifieke expertise is. Hoe wil jij kunnen aantonen dat je een gespecialiseerd verpleegkundige bent? Kunnen de huidige deskundigheidsgebieden je hierbij helpen of zijn er andere middelen nodig om jouw specifieke expertise aan te tonen?

Denk jij met ons mee?
Gedurende de workshop hebben jullie even de leiding over het Kwaliteitsregister en met name de deskundigheidsgebieden. Hoe belangrijk is inzicht in jouw specifieke expertise voor jou? En hoe wil je dit kunnen aantonen? Meld je aan en praat mee op woensdag 12 april 2023. Let op: Om deel te kunnen nemen is een lidmaatschap van V&VN vereist.  

Meld je aan!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)