Denk mee met het Kwaliteitsregister V&V. Jouw mening telt!

  • 9 april 2021
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
3D8A1697

In 2020 zijn er verschillende aanpassingen in het Kwaliteitsregister gedaan op basis van wensen en ervaringen van gebruikers. Aanpassingen waarmee je makkelijker een overzicht creƫert van alle activiteiten waar je als zorgprofessional van hebt geleerd. Samen met gebruikers nemen we ook dit jaar weer belangrijk onderwerpen onder de loep.

Denk aan de dossierfunctie in het portfolio, de waardering van scholingen en aan hoe we de gebruikerservaring en het design van het Kwaliteitsregister kunnen verbeteren. Wil jij met ons meedenken? Geef je dan nu op voor onze klankbordgroep.

Bij het verder ontwikkelen van het Kwaliteitsregister zijn jouw mening over, wensen voor en ervaringen met het gebruik van het Kwaliteitsregister onmisbaar Als deelnemer aan de klankbordgroep ontvang je een aantal keren per jaar een vraaglijst waarin we je vragen mee te denken over het Kwaliteitsregister. Grijp je kans om invloed uit te oefenen op hoe het Kwaliteitsregister zich verder ontwikkelt en meld je nu aan voor de klankbordgroep.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)