De scholingsagenda wordt verbeterd! Denk jij mee?

  • 29 juni 2023
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
ODA Invoeren, Rowan

De scholingsagenda is dé plek waar je geaccrediteerde bij- en nascholing (zoals cursussen, workshops en e-learnings) kunt vinden. Maar de scholingsagenda is aan vernieuwing toe. Welke wensen heb jij? Help ons de scholingsagenda te verbeteren en vul de vragenlijst in.

Het volgen van geaccrediteerde bij- en nascholing is een onderdeel van jouw deskundigheidsbevordering. Ben je op zoek naar geaccrediteerde scholing? Dan kun je deze opzoeken in de scholingsagenda.

De afgelopen periode hebben wij van een aantal verpleegkundigen en verzorgenden te horen gekregen dat het zoeken in de scholingsagenda niet altijd even makkelijk werkt. Terwijl het doel van de scholingsagenda juist is om de vindbaarheid van geaccrediteerde scholing te verbeteren en als bron van inspiratie te dienen. Extra belangrijk dus dat je eenvoudig de informatie kunt vinden die je zoekt. Graag willen we de werking van de scholingsagenda dan ook verbeteren.

Help ons door jouw mening te geven!

Vul de vragenlijst in en laat ons weten welke informatie jij in de scholingsagenda zou willen vinden, maar ook tegen welke problemen je aanloopt wanneer je zoekt naar bepaalde scholingen. Met jouw input gaan wij aan de slag om de scholingsagenda in een nieuw jasje te steken!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)