7 december komt het vernieuwde Mijn V&VN online. Dit is wat je moet weten!

  • 2 december 2020
  • Nieuwsbericht
  • Kwaliteitsregister
Overgang vernieuwde Mijn V&VN

Mijn V&VN is dé plek die je toegang geeft tot je portfolio in het Kwaliteitsregister. Op 7 december lanceert V&VN een vernieuwde versie van deze omgeving. Om toegang te krijgen tot de vernieuwde omgeving ontvangen alle Mijn V&VN-gebruikers tussen 7 en 18 december een mail met een link om snel een nieuw wachtwoord aan te maken. Houd je mail dus goed in de gaten.

De aanleiding voor het introduceren van een nieuwe versie van Mijn V&VN is een geheel nieuw ledenadministratiesysteem. Een systeem dat toekomstbestendig is en voldoet aan de technische standaarden van nu. Het vernieuwde Mijn V&VN heeft een opgefrist uiterlijk en is makkelijker en sneller in gebruik.

Wat verandert er?

Het nieuwe Mijn V&VN blijft vooral dé plek om alles met betrekking tot je lidmaatschappen, registers, afdelingen, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en portfolio te overzien en te regelen. Het vernieuwde Mijn V&VN is goed te raadplegen via je mobiel. Je kunt dus waar je ook bent makkelijk en snel zelf je persoonlijke gegevens aanpassen, zoals je e-mailadres, aan- of afmelden voor een nieuwsbrief of voor een van de deskundigheidsgebieden in het Kwaliteitsregister. Ook kun je je binnen een afdeling nu aanmelden voor een specifiek netwerk, factie, vakgroep of SIG. En ben je van werkgever veranderd? In het nieuwe Mijn V&VN pas je ook dat eenvoudig zelf aan.

Nieuw wachtwoord aanmaken

Alle instellingen, gegevens en koppelingen met registers en/of deskundigheidsgebieden die nu in je Mijn V&VN-omgeving staan worden overgezet naar de nieuwe omgeving. Het enige dat je hoeft te doen om toegang te krijgen tot je vernieuwde Mijn V&VN-omgeving is een nieuw wachtwoord aanmaken. Tussen 7 en 18 december ontvang je hiervoor van ons een mail met een link om je wachtwoord snel te wijzigen.

We adviseren je om dit direct te doen, zodat je gelijk weer toegang hebt tot al je gegevens en je portfolio in het Kwaliteitsregister. Dit nieuwe wachtwoord heb je ook nodig om in te loggen in de app.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)