Welke kennis is voor jou belangrijk?

Doe in het najaar mee aan de grote raadpleging van Kennisinstituut V&VN

Goede, veilige en toegankelijke zorg vraagt de komende decennia meer dan ooit om kennis en oplossingen van verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Dit najaar ontwikkelt het Kennisinstituut V&VN de eerste kennis- en ontwikkelagenda voor het volledige verzorgende en verpleegkundige vakgebied. In september starten we met een pilot en vervolgens gaan we tijdens een grote achterbanraadpleging in oktober en november graag met je in gesprek over de behoeften en problemen die spelen in jouw vakgebied.

We vragen je welke knelpunten je tegenkomt en welke kennis je mist in je dagelijkse praktijk. Met deze inzichten zorgen we de komende jaren dat de kennis waar jij behoefte aan hebt ontwikkeld wordt en online beschikbaar komt. Samengevat in eenvoudig te raadplegen kwaliteitsproducten en handvatten zoals praktijkkaarten, video’s en e-learnings.

Jij hebt inspraak

Of je nu werkt in het verpleeghuis, in het ziekenhuis, in de wijk, op de ambulance, in de ggz of bij de GGD: jij weet als geen ander wat er speelt in jouw vakgebied. Doe daarom mee met de grote achterbanraadpleging van het Kennisinstituut V&VN. Samen bepalen we welke kennis essentieel is voor ons vak, nu en in de toekomst. Zo ontwikkelen we met elkaar onderbouwde verzorgende en verpleegkundige kennis voor de beste patiëntenzorg. En we zorgen ervoor dat jij de handvatten hebt om ook in de toekomst met veel werkplezier en de benodigde kennis je beroep uit te oefenen.

Houd de website van V&VN en je mailbox in oktober in de gaten voor de uitnodiging om mee te doen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)