Handige posters voor Excellente Zorg

Wat betekent nu precies Excellente Zorg voor jouw praktijk? Deze handige posters geven de essentie van Excellente Zorg weer. Je kunt ze downloaden, printen of ophangen op jouw werkplek of afdeling. Zo gaat Excellente Zorg leven in jouw praktijk.

Door anders te kijken vullen we elkaar aan

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Een goede relatie met artsen is er een van.

Zelf beslissingen nemen hoort bij mijn vak

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Autonomie is er een van.

Met genoeg collega's geef ik de beste zorg

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Voldoende personeel is er een van.

Ik blijf leren voor mijn patiënt

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Opleidingsmogelijkheden is er een van.

Werken in een Excellente Zorg omgeving

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Support van de direct leidinggevende is er een van.

Echte aandacht voor mijn patiënt en zijn behoeften, daar sta ik voor

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Een patiëntgerichte zorgcultuur is er een van.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.