Posters Excellente Zorg

Wat betekent Excellente Zorg voor jouw praktijk? Deze handige posters geven de essentie weer. Je kunt ze downloaden, printen en ophangen op jouw werkplek of afdeling. Zo gaat Excellente Zorg leven in je organisatie.

Screen Shot 2019 11 27 At 11.10.11

Door anders te kijken vullen we elkaar aan

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Een goede relatie met artsen is er een van.

Screen Shot 2019 11 27 At 11.11.52

Zelf beslissingen nemen hoort bij mijn vak

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Autonomie is er een van.

Screen Shot 2019 11 27 At 11.25.50

Ik blijf leren voor mijn patiënt

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Opleidingsmogelijkheden is er één van.

Screen Shot 2019 11 27 At 11.16.23

Met genoeg collega's geef ik de beste zorg

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Voldoende personeel is er een van.

Screen Shot 2019 11 27 At 11.36.30

Echte aandacht voor mijn patiënt en zijn behoeften, daar sta ik voor

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Een patiëntgerichte zorgcultuur is er een van.

Screen Shot 2019 11 27 At 11.29.03

Werken in een Excellente Zorg omgeving

Iedereen wil de beste zorg geven aan de patiënt in een prettige werkomgeving. Maar hoe doe je dat? Onderzoekers vonden acht kenmerken die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in elk geval nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Support van de direct leidinggevende is er een van.