Voorwaarden

Deelname via congresbureau

Annulerings- en betalingsvoorwaarden 
Evenementen welke door een congresbureau worden aangeboden gelden afwijkende betalings- en annuleringsvoorwaarden.  De annulerings- en betalingsvoorwaarden van het congresbureau zijn hierin leidend. Neem de voorwaarden altijd door alvorens akkoord te gaan. 

Alle praktische en inhoudelijke vragen over het evenement gaan via het congresbureau.  Contactgegevens zijn te vinden op de congreswebsite of het aanmeldformulier.

Deelname via V&VN 

Voorwaarden 
Op het aanbod van V&VN Academie zijn de algemene voorwaarden van V&VN van toepassing en de bijzondere voorwaarden voor V&VN Academie. Voor het aanmelden geldt dat je akkoord moet gaan met de voorwaarden.

Betalingsvoorwaarden 
Twee weken voor een bijeenkomst ontvang je als deelnemer een e-mail met daarin de melding dat de factuur digitaal beschikbaar is. Hierna is het niet meer mogelijk om je kosteloos af te melden. Het factuurbedrag moet binnen 30 dagen betaald zijn.
 
Annuleringsvoorwaarden 
Tot twee weken voor een bijeenkomst kan V&VN Academie besluiten een bijeenkomst te annuleren. Dit bericht krijg je twee weken voor de bijeenkomst per e-mail. Je ontvangt dan geen factuur.

Wil je jouw deelname annuleren? Tot 14 dagen voor de bijeenkomst kan dit kosteloos via (030 ) 291 90 50. 
Vanaf 14 dagen voor de bijeenkomst is kosteloos annuleren niet meer mogelijk.* Afmelden moet dan per e-mail bij V&VN Academie (academie@venvn.nl). 
Er kan dan wel een collega in plaats van de aangemelde deelnemer komen. De factuur zal naar de eerder aangemelde deelnemer worden verzonden.

*Conform de wettelijke bedenktijd kun je tot 14 dagen na je aanmelding kosteloos telefonisch annuleren via T. (030) 291 90 50. Bij een telefonisch afmelding wil V&VN Academie graag ook een schriftelijke afmelding op academie@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)