Vergroot je kennis

V&VN Academie is een startpunt van het vergroten van jouw kennis en vaardigheden. Niet alleen met cursussen, maar ook met andere manieren van leren. Naast eigen bijeenkomsten en die van V&VN afdelingen, werken we samen met kennispartners en lichten we bijvoorbeeld diverse leermiddelen uit.

Ons doel: jou een leven lang laten leren en ontwikkelen. Jou helpen bij het vinden van die kennis en vaardigheden die jij nodig hebt voor de beste patiënten- en cliëntenzorg.

Training Op Maat 20171130
De ambities van V&VN Academie:
  • V&VN Academie maakt kwaliteit van de beroepsgroep zichtbaar en deelbaar
  • V&VN Academie als betrouwbare partner voor actuele kennis
  • V&VN Academie als bron voor geluiden van de werkvloer en dialoog met onze leden en leden onderling
  • V&VN Academie is ledenvoordeel bij uitstek en zorgt voor ontmoetingen in het land
  • Kwaliteit van het vak op het hoogste niveau met behulp van V&VN Academie

Visie op leren en ontwikkelen

Alle activiteiten van V&VN Academie zijn een vertaling van de visie van V&VN op leren en ontwikkelen. Nieuwsgierig naar deze visie? Je kunt hem hieronder downloaden 

Algemene voorwaarden

Op het aanbod van V&VN Academie zijn de algemene voorwaarden van V&VN van toepassing en de bijzondere voorwaarden voor de V&VN Academie. Voor het aanmelden geldt dat je akkoord moet gaan met de voorwaarden. Lees meer

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)