Najaar 2020 alleen digitale V&VN-scholingen

  • 9 september 2020
  • Nieuwsbericht
  • Academie
Handige Links

V&VN heeft het moeilijke besluit genomen om alle fysieke bijeenkomsten tot het einde van 2020 te annuleren in verband met corona. Maar kennisdeling, leren en ontwikkelen is nog even belangrijk. V&VN zet daarom dit najaar in op digitaal leren via online bijeenkomsten en o.a. goede informatie via nieuwsbrief en website.

Digitaal leren

Inmiddels heeft de Academie een aantal scholingen omgezet naar digitale bijeenkomsten en heeft een aantal digitale ledenvergaderingen plaatsgevonden via MS Teams. Het is even omschakelen, maar de deelnemers geven aan deze als zeer positief te ervaren vanwege minder reistijd en meerdere bijeenkomsten die flexibeler ingepland zijn.

We waarderen het dat de trainers en wij de ruimte krijgen om hier samen met de deelnemers verder bekwaam in te worden. Want oefenen, oefenen, oefenen is ook hier natuurlijk van toepassing. Al doende leert men. 

Nieuwsgierig naar het online aanbod dit najaar? Kijk in de agenda van V&VN of bij een van de V&VN afdelingen.  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)