Leermiddel uitgelicht

Regelmatig lichten we handige apps of tools uit waarmee jij je kennis en vaardigheden kunt vergroten. Nieuwsgierig naar wat beroepsgenoten vinden van Ask me, het Valpreventiespel, de Risicoscanapp en andere leermiddelen?

Het grote valpreventiespel

Dit spel is ontwikkeld door twee geriatrisch verpleegkundigen. Het doel: zorgprofessionals op een leuke manier opleiden op het gebied van valpreventie. 

Factchecker registratielast

De Factchecker Registratielast van Vilans; weer volop in de belangstelling. Zeker nu de personeelstekorten in de zorg voorlopig nog niet over zijn.

AskMe, de digitale werkplek assistent

AskMe van Noordhoff Health is een digitale assistent die je tijdens je werk kunt oproepen als je even niet meer weet hoe iets werkt, als iets niet gaat zoals het moet, of iets veranderd is. 

Risicoscan, gezondheidsrisico's signaleren bij ouderen

Met de app Risicoscan kunnen zorgmedewerkers in de ouderenzorg snel en eenvoudig gezondheidsrisico’s signaleren. De app geeft suggesties voor vervolgacties en praktische adviezen om de zorg te verbeteren.

How to-video's Hygiënisch Werken

De How to-video's Hygiënisch Werken zijn ontwikkeld door het programmateam Aanpak antibiotiocaresistentie, waar ook V&VN actief aan deelneemt.  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.