Leren met korting

Een leven lang ontwikkelen, dat kost veel tijd en geld horen we vaak. Zeker als je kijkt naar leervragen die alleen met een training, scholing, e-learning of andere vormen van formeel leren opgepakt kunnen worden. We hebben daarom, naast ons eigen aanbod, ook kortingsafspraken voor V&VN-leden gemaakt met een aantal aanbieders. Wat wil jij leren? Wellicht past het aanbod van deze aanbieders daarbij?

 

MV191125 Venvn Beeldbank GGZ 71A0776

Ledenvoordeel op V&VN-bijeenkomsten

Ledenvoordeel heb je altijd bij het aanbod van V&VN. De korting kan daarbij oplopen tot 25 procent ten opzichten van niet-leden. Soms is een bijeenkomst ook alleen toegankelijk voor leden. Kijk in de agenda voor ons aanbod.

Organisaties met een collectieve overeenkomst voor het Kwaliteitsregister V&V ontvangen 10% korting op alle incompanyscholingen van V&VN Academie. Samen met deze organisaties benadrukken we het belang van deskundigheidsbevordering.

Verpleegtechnische Vaardigheden thuis- en verpleeghuiszorg - KMBV

Als verpleegkundige ben je zelf verantwoordelijk voor het professioneel uitvoeren van verpleegtechnische vaardigheden. Ook je BIG-registratie vereist dat je goed bent opgeleid en dat ook blijft.

In samenwerking met Opleidingsinstituut KMBV biedt V&VN Academie leergangen Verpleegtechnische Vaardigheden voor thuis- en verpleeghuiszorg aan om je hierbij te helpen.

Als lid van V&VN krijg je 10% korting.

De drie leergangen zijn:
1. Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden
2. Hercertificering
3. Opleiding tot trainer en toetser
4. Opleiding tot toetser
4. Leergang Expert Triage

 

Augeo - meldcode huislijkgeweld en kindermishandeling

Als V&VN-lid kun je via Augeo de volgende cursussen met 10% korting bestellen:

 • Werken met een meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling
  • Voor thuis-, instellingen- en gehandicaptenzorg
  • Voor SEH verpleegkundigen en SEH artsen
  • Voor verpleegkundigen op een kinderafdeling
  • Voor de GGZ
  • Voor ambulancediensten
 • Huwelijksdwang

Nurse Academy

Als lid ontvang je 20 euro korting bij Nurse Academy

Nurse Academy heeft verschillende geïllustreerd glossy tijdschriften; Nurse Academy, Nurse Academy O&T en Nurse Academy GGZ, met een bijbehorende website. Via het tijdschrift en de website kun je nascholing volgen waar en wanneer je maar wilt. Je ontvangt vier edities van het tijdschrift en vier e-learningmodules per jaar. Zo neem je deel aan twintig uur geaccrediteerde scholing.
Voor leden van V&VN kost Nurse Academy € 92,25 in plaats van € 112,25. De kosten voor Nurse Academy O&T en Nurse Academy GGZ bedragen voor V&VN-leden € 114,80 in plaats van € 134,80. Inschrijven doe je via www.nurseacademy.nl of www.nurseacademyggz.nl. De korting van 20 euro ontvang je door je relatienummer van V&VN daar in te vullen.

Gratis kennis en tools: Kennispleinen en online platformen

Natuurlijk hoef je niet altijd te betalen voor kennis! Er zijn ook een aantal goede online platforms bomvol nuttige kennis, tools, filmpjes en leermiddelen. Hieronder een aantal voorbeelden. 

Zorg voor beter Kennisplein

Informatie over ouderenzorg is vaak versnipperd over verschillende websites en publicaties. Op het kennisplein Zorg voor Beter is deze kennis gebundeld, met betrouwbare en actuele informatie die zorgmedewerkers in de praktijk kunnen gebruiken om de ouderenzorg en zorg aan chronisch zieken te verbeteren. Het resultaat is een kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn.  

De initiatiefnemers van het kennisplein Zorg voor Beter zijn ActiZ, Zorgthuisnl, Vilans, V&VN en ZonMw

Wikiwijs leermaterialen - HBO verpleegkunde

Op dit platform delen 17 Bachelor Verpleegkunde hogescholen leermaterialen met elkaar die open gepubliceerd zijn. Gratis te downloaden, aan te passen en her te gebruiken. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)