Receptiemedewerker

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om verpleegkundigen en verzorgenden een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou!

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), met ruim 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van ons land, maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

Wij zoeken een enthousiaste collega die vriendelijk, doortastend en hulpvaardig is, voor de functie van:

Receptiemedewerker

voor 32 uur per week

Je functie op hoofdlijnen

Je bent als receptionist op het kantoor van V&VN vaak het eerste gezicht dat de bezoekers ziet; je zorgt ervoor dat ze zich van harte welkom voelen. Je ontvangt bezoekers en bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van de vergaderzalen. Verder neem je bestellingen aan en regelt dat de voorraadkast vol is.

We beschikken over een aantal grote en kleine vergaderzalen die – voornamelijk – door onze leden worden gebruikt. Als receptiemedewerker zorg je voor de planning van de bezetting van de zalen, regelt de catering en helpt bij het gebruik van de audiovisuele voorzieningen.

Profiel en functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau met aantoonbare werkervaring.
  • Je bent vriendelijk, doortastend en bent communicatief vaardig.
  • Je kunt omgaan met verschillende technische voorzieningen.
  • Je houdt van afwisselend werk, bent oplettend en kunt snel schakelen.
  • Je bent in staat om je eigen werk te organiseren.
  • BHV-ervaring is een pré.
  • Je bent flexibel inzetbaar, het is voor jou dan ook geen probleem om af en toe in de avonduurtjes te werken. De vrijdag is een verplichte werkdag, de overige uren zijn in overleg.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een betrokken team en een dynamische en ambitieuze beroepsvereniging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 2.028,- tot
€ 2.831,- ( schaal FWG 30) op basis van een 36-urige werkweek. V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De vacature is in eerste instantie voor een periode van 6 maanden. Bij wederzijde tevredenheid en is er kans op verlenging.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!