Modules bij de richtlijn Delier

  • Richtlijn V&VN

In opdracht van: V&VN en ZonMw
Ontwikkelaar: Kennisinstituut van Medisch Specialisten 
Gereed: 2022

 

 

Deze richtlijn is in ontwikkeling

Het ontwikkeltraject is gestart. De werkgroep ontwikkelt via een vastgestelde methode een eerste versie. Eén of meer afgevaardigde(n) van betrokken V&VN afdeling(en) vertegenwoordigen de beroepsgroep.

Het doel van de richtlijn is de ontwikkeling van modules over het zorginhoudelijk handelen bij een delier voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en verzorgenden spelen een belangrijke rol in de signalering van een delier, het inzetten van de juiste verpleegkundige interventies en waar nodig de deur openen naar andere zorg. Om de verpleegkundig specialist, verpleegkundige en verzorgende hierin te ondersteunen wordt een nieuwe richtlijn ontwikkeld op het gebied van delier.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!