Deelname knelpuntenanalyse vervuilde huishoudens

  • In voorbereiding

In opdracht van: V&VN en ZonMw
Ontwikkelaar: Nivel
Gereed: 2021

Deze richtlijn is in voorbereiding

Uit het werkveld zijn onderwerpen opgehaald die geprioriteerd zijn door V&VN leden. Dit onderwerp bevindt zich in de voorbereidingsfase.

Gezocht: verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten, die willen praten over hun ervaringen met cliënten in vervuilde huishoudens.

Het Nivel inventariseert de knelpunten die verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten ervaren als zij in een woning komen die zij vervuild vinden en de mogelijke oplossingen voor deze knelpunten. Dit gebeurt op verzoek van de V&VN Adviesommissie Kwaliteitsstandaarden. We kijken of een richtlijn helpend kan zijn of dat er andere manieren zijn om v verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten bij de ervaren knelpunten te ondersteunen.

Wij zoeken daarom verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten die

1. geïnterviewd willen worden over de knelpunten die zij ervaren als ze komen bij cliënten met een vervuild huishouden. Deze interviews worden gehouden in augustus t/m oktober 2020.
en/of
2. mee willen doen met een focusgroep om mogelijke oplossingen te bespreken. De focusgroep wordt gehouden in oktober of november 2020.
De plaats van de interviews en focusgroep wordt in overleg bepaald (op locatie, telefonisch of via beeldbellen). Eventuele reiskosten worden vergoed.

Aanmelden voor het interview en/of de focusgroep kan bij het Nivel via Anke de Veer, a.deveer@nivel.nl of Renate Verkaik, r.verkaik@nivel.nl.

Reageren kan tot 15 oktober 2020.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.