Knelpuntenanalyse Onbegrepen gedrag in de thuissituatie - vragenlijst reactietermijn tot 14 januari 2022

  • Richtlijn V&VN
Deze richtlijn is in voorbereiding

Uit het werkveld zijn onderwerpen opgehaald die geprioriteerd zijn door V&VN leden. Dit onderwerp bevindt zich in de voorbereidingsfase.

Knelpuntenanalyse Onbegrepen gedrag in de thuissituatie - reactietermijn 14 januari 2022

Verzoek van het Erasmus MC TIP-studie ‘Thuis in Probleemgedrag’.  In deze studie onderzoeken we knelpunten bij de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag in de thuissituatie vanuit het oogpunt van verzorgenden en wijkverpleegkundigen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van, en in samenwerking met, V&VN.

Graag nodigen we je uit deel te nemen aan de TIP studie: ‘Thuis in Probleemgedrag’. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

In deze vragenlijst vragen we naar je ervaring met betrekking tot knelpunten die voor kunnen komen bij de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag. Ook wordt je mening gevraagd naar mogelijke strategieën die kunnen helpen om met dit gedrag om te gaan.  Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en kan tot 14 februari 2022 ingevuld worden. Bij vragen kun je mailen naar h.bodde@erasmusmc.nl.

Namens het gehele TIP team bedanken wij jullie voor je deelname!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!