Video: ‘Ik heb balans nodig tussen werk en privé’

  • 25 mei 2022
  • Interview
  • V&VN Algemeen
Still Sanna Video Dvdv 2022 2

Wat vind je mooi aan je werk en wat heb je nodig om het te blijven doen? We vroegen het aan drie collega’s voor de Dag van de Verpleging 2022. Aan het woord is verzorgende IG Sanna Elkadiri: “Het is mooi om je heel erg te verdiepen in de cliënt, hem nóg beter te begrijpen, zodat je nog beter kunt behandelen.”

Sanna werkt in het Wereldhuis in Boxtel. Ze vertelt ons waarom ze een balans tussen privé en werk zo belangrijk vindt: "Mijn werkgever geeft mij ook de ruimte om moeder te zijn. We kijken samen naar oplossingen."

Bekijk het interview met Sanna hieronder.

Still Sanna Video Dvdv 2022 2
Dag van de Verpleging 2022: Yes we care!

Dag van de Verpleging 2022

De afgelopen twee jaar hebben we meer dan ooit laten zien: verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten maken het verschil. En dat willen we blijven doen. Yes, we care! 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)