Tarieven V&VN 2022

  • 9 september 2021
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Verpleegkundige achter computer

Jaarlijks stijgen de prijzen in Nederland door inflatie, ook die van onze leveranciers. Daarom verhogen we vanaf volgend jaar de tarieven voor onze contributie met 0,50 tot 1,50 euro per jaar. De tarieven voor het lidmaatschap van een afdeling blijven ongewijzigd. Het tarief voor studenten is verlaagd naar 0 euro.

Vanaf 2022 hanteert V&VN de volgende tarieven:

Tarieven V&VN 2022

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Met het Kwaliteitsregister V&V en de bijbehorende app kun jij je deskundigheid bijhouden in een register dat niet van je werkgever is, maar van de beroepsgroep. We ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen over verpleegkundige en verzorgende onderwerpen, gemaakt voor en door vakgenoten. Met onze peilingen onderzoeken we wat leden belemmert en helpt bij de uitoefening van het vak. We leggen de woorden van beleidsmakers langs de meetlat van leden: merken zij al een verschil als het gaat om de aanpak van administratieve lasten of personeelstekorten? V&VN laat de stem van leden horen op die plekken waar er wat aan veranderd kan worden, bij werkgevers, opleiders, de overheid, de politiek of de pers. Om samen de situatie te verbeteren.

Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)