Basislidmaatschap

Elke dag zet jij je in voor de beste zorg. Je bent deskundig en je wilt jezelf verder ontwikkelen. Samen bepalen we hoe jouw vak en beroep als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist eruit moet komen te zien.

Jouw voordelen voor € 5,75 per maand
  • Gratis gebruik van het Kwaliteitsregister V&V (als je aan de toelatingseisen voldoet)
  • Vijf keer per jaar V&VN Magazine
  • Gratis advies van onze adviseurs over vakinhoudelijke vragen
  • Korting op scholingen en gratis evenementen
  • Meedenken over ontwikkelingen, zoals richtlijnen
  • Samen één krachtige stem en invloed in politiek Den Haag

Je deskundigheid op peil houden met het Kwaliteitsregister

Leren doe je op allerlei manieren: op de werkplek, bij intervisie, door zelf iets voor te bereiden, via scholing, etc. Alle activiteiten waarbij je jezelf ontwikkelt, houd je bij in je portfolio in het Kwaliteitsregister V&V. Hiermee laat je zien dat je bij blijft.

Korting op scholing en gratis evenementen

Als lid van V&VN krijg je korting bij het scholingsaanbod van V&VN Academie, KMBV, ZorgPad Professional, Augeo en Nurse Academy. De korting varieert van 10 tot 25%. V&VN organiseert ook evenementen, die soms alleen toegankelijk (en gratis) zijn voor leden.

Vergoeding door je werkgever

Soms biedt je werkgever de mogelijkheid om de kosten van een lidmaatschap vergoed te krijgen, omdat ze een collectief lidmaatschap hebben afgesloten met V&VN. Ook bieden enkele CAO’s de mogelijkheid om het lidmaatschap deels vergoed te krijgen. Vraag je leidinggevende naar de mogelijkheden.

Studenten

Studeer jij Verpleegkunde (hbo en mbo) of Verzorgende IG (mbo) in Nederland? Dan kun je voor € 28,50 per jaar lid worden van V&VN. Je krijgt dan alle voordelen van het basislidmaatschap met uitzondering van het Kwaliteitsregister V&V. Ook kun je gratis lid worden van het platform Jong Professionals. Dit lagere tarief geldt alleen bij je initiële opleiding als verzorgende IG/verpleegkundige. Als je bijvoorbeeld al een diploma mbo-v hebt en een opleiding hbo-v volgt, dan geldt dit niet.

Gepensioneerden

Op het moment dat je met pensioen gaat, kun je voor een gereduceerd tarief lid blijven (of worden) van V&VN. Voor € 28,50 per jaar ontvang je dan alle voordelen van het basislidmaatschap. Dit lagere tarief geldt vanaf het kalenderjaar na je pensionering.

  • 15 februari 2019
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen

Sabine werd het 100.000ste lid van V&VN

Verpleegkundige Sabine Gilaard werd het honderdduizendste lid van V&VN. Over de waarde van dienstbaarheid en de noodzaak van verandering, groei en zelfbewustzijn: “Ik werd gezien, daarom was ik zo in het hart getroffen.”