Basislidmaatschap

Elke dag zet jij je in voor de beste zorg. Je bent deskundig en je wilt jezelf verder ontwikkelen. Samen bepalen we hoe jouw vak en beroep als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist eruit moet komen te zien.

Ziekenhuis_Bernhoven_verpleegkundige_portret
Word basislid

Bekijk alle voordelen van het basislidmaatschap: Kwaliteitsregister V&V, ons magazine, korting op scholingen en een krachtige stem in politiek Den Haag.

Jouw voordelen voor € 85,20 per jaar
  • Gratis gebruik van het Kwaliteitsregister V&V (als je aan de toelatingseisen voldoet)
  • Vier keer per jaar V&VN Magazine
  • Gratis advies van onze adviseurs over vakinhoudelijke vragen
  • Korting op scholingen en gratis evenementen
  • Meedenken over ontwikkelingen, zoals richtlijnen
  • Samen één krachtige stem en invloed in politiek Den Haag

Je deskundigheid op peil houden met het Kwaliteitsregister

Leren doe je op allerlei manieren: op de werkplek, bij intervisie, door zelf iets voor te bereiden, via scholing, etc. Alle activiteiten waarbij je jezelf ontwikkelt, houd je bij in je portfolio in het Kwaliteitsregister V&V. Hiermee laat je zien dat je bij blijft.

Korting op scholing en gratis evenementen

Als lid van V&VN krijg je korting bij het scholingsaanbod van V&VN Academie, KMBV, ZorgPad Professional, Augeo en Nurse Academy. De korting varieert van 10 tot 25%. V&VN organiseert ook evenementen, die soms alleen toegankelijk (en gratis) zijn voor leden.

Vergoeding door je werkgever

Soms biedt je werkgever de mogelijkheid om de kosten van een lidmaatschap vergoed te krijgen, omdat ze een collectief lidmaatschap hebben afgesloten met V&VN. Ook bieden enkele CAO’s de mogelijkheid om het lidmaatschap deels vergoed te krijgen. Vraag je leidinggevende naar de mogelijkheden.

Studenten

Studeer jij Verpleegkunde (hbo en mbo) of Verzorgende IG (mbo) in Nederland? Dan kun je voor gratis lid worden van V&VN. Je krijgt dan alle voordelen van het basislidmaatschap met uitzondering van het Kwaliteitsregister V&V. Ook kun je gratis lid worden van het platform Jong Professionals. Dit geldt alleen bij je initiële opleiding als verzorgende IG/verpleegkundige. Als je bijvoorbeeld al een diploma mbo-v hebt en een opleiding hbo-v volgt, dan geldt dit niet.

Gepensioneerden

Op het moment dat je met pensioen gaat, kun je voor een gereduceerd tarief lid blijven (of worden) van V&VN. Voor € 30,50 per jaar ontvang je dan alle voordelen van het basislidmaatschap. Dit lagere tarief geldt vanaf het kalenderjaar na je pensionering.

Buitengewone leden

Ben je ambulancechauffeur, dermatologie-assistent, endoscopie-assistent, praktijkondersteuner huisartsen of research professional? Dan kun je buitengewoon lid worden van V&VN als je bijvoorbeeld het Register Zorgprofessonials wilt gebruiken. Klik op de knop en selecteer je beroep. Je regelt je aanmelding dan in één keer zelf. Betaalt je werkgever? Zorg er dan voor dat je een organisatiecode hebt bij het aanmelden. Om het Register Zorgprofessionals te kunnen gebruiken, schrijf je je in als basislid van V&VN én als lid van de bijbehorende afdeling, bijvoorbeeld V&VN Ambulancezorg als je ambulancechauffeur bent. Bekijk de prijzen van afdelingslidmaatschappen.

Word buitengewoon lid
Sabine Gilaard
  • 15 februari 2019
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen

Sabine werd het 100.000ste lid van V&VN

Verpleegkundige Sabine Gilaard werd het honderdduizendste lid van V&VN. Over de waarde van dienstbaarheid en de noodzaak van verandering, groei en zelfbewustzijn: “Ik werd gezien, daarom was ik zo in het hart getroffen.”