Online in gesprek met bestuur V&VN? Meld je aan!

  • 4 februari 2021
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Online in gesprek met bestuur V&VN

Het bestuur van V&VN wil vaker in gesprek met de leden, ook al kan dat nu niet fysiek. Daarom houdt het bestuur online gesprekken. Open voor alle leden die in gesprek willen over V&VN, over de toekomst van het vak en over actuele onderwerpen of knelpunten in de zorg. De eerste gesprekssessies zijn op 18 februari en 4 maart. 

Corona maakt fysiek contact lastiger. Tegelijkertijd vergroot het de kans om elkaar digitaal laagdrempelig te ontmoeten, vanachter je bureau of aan de keukentafel. Om te weten wat er leeft onder de leden en goed in verbinding te staan met wat er speelt in de dagelijkse praktijk, organiseert het bestuur van V&VN online gesprekssessies.

Jouw inbreng bepaalt de agenda van het gesprek. Wil je bijvoorbeeld in gesprek over het vaccinatiebeleid? Wil je ingaan op onderwerpen die V&VN in de aanloop naar de verkiezingen onder de aandacht moet brengen van de politiek? Wil je verwachtingen ten aanzien van V&VN uitspreken? Of wil je vooral kennismaken met de bestuursleden? Meld je dan nu aan voor een gesprekssessie op een van de volgende dagen.

  • 18 februari, 13.00 – 14.00 uur
    Met bestuursleden Conny van Velden en Jaap Kappert

  • 4 maart, 19.00 – 20.00 uur
    Met bestuursleden Jaap Kappert en Catharina van Oostveen

Aanmelden gesprekssessie

Per gesprekssessie zijn 25 plekken beschikbaar. Geef bij je aanmelding aan voor welke datum je je wil aanmelden. Na je aanmelding krijg je per mail een persoonlijke link toegestuurd die je toegang geeft tot het online gesprek met het bestuur. Bij grote belangstelling komen er nieuwe datums voor de gesprekssessies beschikbaar.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)