Geen FFP2-maskers beschikbaar? Geef je op voor online bijeenkomst V&VN

  • 4 februari 2021
  • Nieuwsbericht
  • Coronavirus
  • V&VN Algemeen
Geen FFP2-maskers beschikbaar (Rolf Vennenbernd, ANP)
Foto © Rolf Vennenbernd (ANP)

Verpleegkundigen en verzorgenden hebben recht op de juiste bescherming tegen het coronavirus. Preventief gebruik van FFP2-maskers is voortaan de norm in de zorg, stellen V&VN, CNV en NU91. En V&VN publiceerde een leidraad waarin het gebruik van FFP2-maskers is verankerd. Stelt jouw werkgever, ook na aandringen, geen FFP2-maskers beschikbaar? Op 10 en 11 februari gaat V&VN graag met je in gesprek in een online bijeenkomst, om te kijken waar je tegenaan loopt en hoe we je kunnen helpen.

Houdt je werkgever nog vast aan de ongewijzigde richtlijn van het RIVM? Heb je vragen over de FFP2-leidraad van V&VN? Of wil je vertellen wat er in jouw organisatie gebeurt met de leidraad? Meld je aan voor een online bijeenkomst op de volgende dagen:

  • Woensdag 10 februari 2021, van 16.30 - 18.00 uur
  • Donderdag 11 februari 2021, van 19.00 - 20.30 uur
Aanmelden

Per online bijeenkomst zijn 15 plekken beschikbaar. Geef bij je aanmelding aan voor welke datum je je wil aanmelden en beschrijf kort waar je tegenaan loopt. Na je aanmelding krijg je per mail een persoonlijke link toegestuurd die je toegang geeft tot de online bijeenkomst. Bij grote belangstelling worden er meer bijeenkomsten georganiseerd.

Meld knelpunten

Kun je niet bij een van deze bijeenkomsten zijn, maar heb je wel een vraag of wil je iets kwijt over jouw werksituatie? Doe een melding bij het Meldpunt van V&VN. Vertel ons waar je tegenaan loopt en hoe wij je kunnen helpen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)