Voor €5,75 per maand ben je binnen!

Voor slechts € 69,00 per jaar ben je al basislid van V&VN én kun je je inschrijven in het Kwaliteitsregister V&V. Omgerekend is dat maar € 5,75 per maand!*

Vind je het ook belangrijk bij te blijven op je specifieke vakgebied? Word dan óók lid van een afdeling of platform die
bij jou past. Als V&VN-lid kan je lidmaatschap aanvullen door je gegevens te wijzingen. Hiervoor moet je eerst inloggen op Mijn V&VN.

Lees meer over het basislidmaatschap en dat van afdelingen & platforms.

* Het contributiebedrag van € 69,00 wordt per jaar gefactureerd. Het is niet mogelijk in termijnen te betalen.

Studentlidmaatschap

Volg je de initiële opleiding tot verpleegkundige op weg naar BIG registratie of verzorgende op weg naar een VIG diploma? Dan betaal je als student-lid van V&VN € 28,50. Voor dat bedrag heb je toegang tot alle producten en diensten van de vereniging, maar sta je niet ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&V. Vanaf het moment van je diplomering betaal je voor het basislidmaatschap inclusief het Kwaliteitsregister V&V € 69,00.

Voorbeeld:
Ik heb de MBO-V opleiding gedaan en ben verpleegkundige niveau 4. Ik ga studeren aan de HBO-V. Kom ik in aanmerking voor het student lidmaatschap? Je bent BIG geregistreerd. Je komt niet in aanmerking voor het student lidmaatschap, want je hebt al een initiële opleiding afgerond op weg naar de BIG registratie.