Collectief lidmaatschap

Ziekenhuis_verpleegkundigen_overleg

Iedere zorgorganisatie wil dat verpleegkundigen en verzorgenden goed op de hoogte zijn en blijven van alle ins en outs in hun vakgebied én betrokken zijn bij de ontwikkeling van hun beroep. Met het aanbieden van een collectieve overeenkomst ondersteunt V&VN organisaties om bij te dragen aan deskundige en vakbekwame verpleegkundigen en verzorgenden.

Informatie voor verpleegkundigen en verzorgenden over lidmaatschap V&VN

Kwaliteitsregister V&V

Uw zorginstelling heeft er alle belang bij om de deskundigheid van uw verpleegkundigen en verzorgenden te volgen en te stimuleren. Maar om welke kwaliteitseisen gaat het en in hoeverre voldoen uw medewerkers daaraan? Een persoonlijk portfolio voor verpleegkundigen en verzorgenden in het Kwaliteitsregister V&V biedt uitkomst. Inschrijven in dit landelijk register geeft een enorme kwaliteitsimpuls binnen de organisatie.

Informatie voor verpleegkundigen en verzorgenden over Kwaliteitsregister V&V

Interesse in een collectieve overeenkomst? Neem contact met ons op

Wat is een collectieve overeenkomst?

U kunt een collectieve overeenkomst met V&VN afsluiten vanaf vijf verpleegkundigen of verzorgenden. Uw medewerkers krijgen een lidmaatschap van V&VN én een persoonlijk portfolio in het Kwaliteitsregister V&V. U krijgt toegang tot een portaal welke u inzicht geeft in de deskundigheidsbevordering van uw verpleegkundigen en verzorgenden. U kunt rapportages delen met collega’s, zorgverzekeraars en anderen. V&VN ondersteunt u bij de implementatie en borging van zowel het Kwaliteitsregister V&V als het lidmaatschap van V&VN.

Deze organisaties gingen u al voor >>

 

Voordelen collectief lidmaatschap

 • Kwaliteitsimpuls voor uw organisatie: verpleegkundigen en verzorgenden faciliteren om hun vak bij te houden en zich te ontwikkelen volgens de professionele standaard van hun beroepsgroep.
 • Collectief portaal om zicht te houden op deskundigheidsbevorderende activiteiten en daarop te kunnen sturen.
 • Rapportages om te delen met anderen.
 • Inzage in de persoonlijke portfolio’s in het Kwaliteitsregister V&V op verschillende niveaus.
 • Ondersteuning bij communicatie en implementatie, bijvoorbeeld middels de training 'Implementeer het Kwaliteitsregister V&V'.
 • Een vast aanspreekpunt bij V&VN: uw relatiebeheerder.
 • Ledenservice voor alle vragen van uw verpleegkundigen en verzorgenden.
 • Eén factuur in plaats van tijdrovend declareren.
 • Het lidmaatschap van V&VN kan zonder problemen onbelast vergoed worden en valt buiten de vrije ruimte van 1,2% van de werkkostenregeling.

 

Uw persoonlijke relatiebeheerder

Uw vaste relatiebeheerder bij V&VN komt naar u toe, verzorgt een implementatietraining, ondersteunt bij communicatie naar uw medewerkers en nodigt u uit voor een meet & greet met zorgorganisaties in de regio.

Laat weten waar wij u en uw organisatie bij kunnen helpen, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Uw relatiebeheerder brengt u met alle plezier in contact met experts op het gebied van scholing, VAR, excellente zorg, functiedifferentiatie etc. Zodat u de voordelen van het lidmaatschap optimaal kunt benutten.

Wat kost een collectief lidmaatschap?

Aan een overeenkomst zelf zijn geen kosten verbonden. De organisatie betaalt voor het daadwerkelijk aantal bij V&VN aangemelde medewerkers.

 • Het basislidmaatschap inclusief Kwaliteitsregister V&V bedraagt € 74,00 (geen BTW verschuldigd).
 • Het Kwaliteitsregister V&V bedraagt € 72,00 (inclusief BTW).

U ontvangt korting over de factuur bij meer dan 50 aanmeldingen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail ons.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!