Zinvolle zorg op maat in de thuissituatie

  • 11 april 2023
  • Bijeenkomst
  • V&VN Algemeen

In de thuissituatie werken allerlei verschillende zorgverleners die allemaal hun eigen taken en verantwoordelijkheden hebben in de zorg voor de cliënt. Dit geldt ook voor de ‘zorg voor zingeving’. In dit webinar verdiepen we ons samen in ‘zorg voor zingeving in de thuissituatie’ en ieders specifieke rol/taak daarin. Want wat is zingeving voor jou en wat betekent het voor jouw cliënt? Maar ook: hoe werk je samen met collega’s in andere functies als het gaat om zorg voor zingeving? We gaan in gesprek over samenwerking, afstemming en doorverwijzen op het gebied van ‘zorg voor zingeving’ en over welke zorg voor zingeving van al die verschillende zorgverleners verwacht kan worden.

Wil je je verder verdiepen in het belang van zingeving en de samenwerking rond zorg voor zingeving, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan het webinar. 

Doelgroep
Verzorgende IG, (wijk)verpleegkundige of verpleegkundig specialisten werkzaam in de thuissituatie.

Praktische informatie
Datum: 11 april 2023
Tijd: 16:00-17:00 uur
Locatie: Online via MS Teams

Kosten 
Deelname is kosteloos. 

Accreditatie
is alleen aangevraagd in het Kwaliteitsregister V&V voor 1 punt.

Samenwerking 
In samenwerking met de Kenniswerkplaats Zingeving, het lectoraat Zorg en Zingeving van Hogeschool Viaa en V&VN wordt dit webinar mogelijk gemaakt. Dit webinar maakt deel uit van een groter onderzoek naar zorg voor zingeving in de thuissituatie.

 

Meld je aan!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!