VOL!! Webinar | Palliatieve Zorg

  • 4 juni 2024
  • Webinar
  • V&VN Algemeen

Op 4 juni 2024 organiseert V&VN Verzorgenden in samenwerking met V&VN Palliatieve Zorg een interessant webinar met het thema “Palliatieve Zorg” gegeven door Anja Bel (VIG) uit het verpleeghuis en hospice en Wilma Noordam (VIG) uit de wijkverpleging. Een webinar speciaal voor verzorgende IG. We nodigen je hier dan ook van harte voor uit!

Als tijd je grote uitdaging is binnen palliatieve zorg.
In de huidige zorg is het soms nauwelijks mogelijk om de zorgvrager en zijn naaste te leren kennen. Van een langdurige zorgrelatie is vaak geen sprake meer en toch wil je zoveel mogelijk persoonsgerichte zorg bieden. Hoe doe jij dat en wat kunnen we leren van elkaar, we gaan met elkaar in gesprek aan de hand van voorbeelden uit het verpleeghuis en uit de wijkverpleging.

Praktisch informatie
Datum: 4 juni 2024
Tijd: 19:15 uur tot 20:45 uur
Locatie: online via Ms Teams

Kosten
Wordt gratis aangeboden.

Accreditatie
Accreditatiepunten worden aangevraagd.

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd