Verpleegkundig specialisten: praat mee over de nieuwe herregistratiemethode (Haarlem)

  • 11 juni 2024
  • Bijeenkomst
  • V&VN Algemeen
  • Noord-Holland

Zelf bepalen wat jij nodig hebt om bekwaam te blijven als verpleegkundig specialist, dat is de kern van de nieuwe herregistratiemethode die ontworpen is binnen het traject Bekwaamheid in de Toekomst. 32 verpleegkundig specialisten hebben deze methode in 2023 getest. Zij zijn positief en geven aan dat de nieuwe methode meer ruimte en vrijheid oplevert in vergelijking tot de huidige methode.  

In 2024 wordt het voorlopig ontwerp uit de pilot doorontwikkeld tot een definitief ontwerp.  Daarvoor is de input van zoveel mogelijk verpleegkundig specialisten nodig. Wil jij meer weten over de nieuwe herregistratiemethode? In gesprek gaan over vragen of zorgen die je hebt? En meedenken welke oplossingen en suggesties jij ziet om het ontwerp zo te maken dat het je echt helpt in je ontwikkeling als verpleegkundig specialist?

Overleg Met Collega's

Andere stad of datum?

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in Haarlem. Het Verpleegkundig Specialisten Register organiseert óók op andere data en steden bijeenkomsten. Bekijk de bijeenkomsten in Utrecht, Venlo of Zwolle.

Wat gaan we doen?

De bijeenkomst duurt in totaal 2 uur. Na een hartelijk welkom door de dagvoorzitter starten we met het inventariseren van ideeën, vragen en eventueel zorgen die er leven bij jou en andere deelnemers over de nieuwe herregistratiemethode. In een korte presentatie krijg je daarna meer te horen over de aanleiding en opzet van de nieuwe herregistratiemethode. Een VS-en die deelnam aan de pilot deelt vervolgens haar ervaringen met het doen van een zelfassessment, het opstellen van een herregistratieplan en het vragen van peerfeedback. Een mooi startpunt om met elkaar in gesprek te gaan over vragen, oplossingen en suggesties die jij en andere deelnemers hebben voor de doorontwikkeling van de methode.

Praktische informatie

Doelgroep: Verpleegkundig specialisten
Kosten: Geen
Accreditatie: Wordt aangevraagd voor het VSR
Datum: Dinsdag 11 juni
Tijdstip: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Spaarne Gasthuis, Locatie Zuid, Amfitheater, Boerhaavelaan 22, 2025 RC Haarlem (online aansluiten is ook mogelijk)

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)