Verdiepingsclass Psychosociale Zorg

  • 30 november 2021
  • Training/Scholing
  • Oncologie

Als (oncologie)verpleegkundige of verpleegkundig specialist ondersteun je regelmatig op het gebied van psychosociale problemen. Een patiënt wil bijvoorbeeld van jou informatie over re-integeren op het werk. Voel je je hiervoor voldoende toegerust? Een andere patiënt vraagt wat hij het beste kan doen en laten rond voeding of beweging tijdens en na de behandeling. Welke informatie en adviezen geef je? En misschien biedt je patiënt een opening op het gebied van zijn relatie en seksualiteit, hoe ga jij hierover in gesprek?

V&VN oncologie en Vestalia organiseren een nieuwe masterclass waarin je de mogelijkheid wordt geboden om je in een aantal onderwerpen verder te verdiepen. 

Verdiepingsmasterclasse
In de masterclass ontvang je state of the art kennis, oefen je met vaardigheden en wissel je uiteraard ook ervaringen uit met je collega’s. Je volgt 3 workshops rondom de volgende onderwerpen: In gesprek over seksualiteit en intimiteit
Survivorship care planning; een belangrijke rol voor voeding en bewegen!
Terugkeer naar werk
In deze masterclass ontvang je verdiepende kennis, technieken en inzichten om je eigen psychosociale ondersteuning te verstevigen.

Praktische informatie
Doelgroep: (oncologie)verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die nauw betrokken zijn bij de behandeling en begeleiding van de patiënt met of na kanker en zijn naasten.
Datum: 30 november 2021, van 09:00 tot 15:00 uur
Programma: Download het programma hier.
Locatie: Online via Zoom
Prijs:75 euro voor leden van V&VN oncologie
90 euro voor leden van V&VN
95 euro voor niet-leden
Accreditatie:wordt aangevraagd bij Kwaliteitsregister V&V (deskundigheidsgebied oncologie of algemeen) en in het Verpleegkundig Specialisten Register.
Organisatie: Deze masterclass wordt georganiseerd door Vestalia en V&VN Oncologie en is ontwikkeld in samenwerking met IKNL en NFK.
Incompany: Deze masterclass kan ook incompany worden verzorgd. Voor meer informatie en tarieven kunt u mailen naar info@vestalia.nl.

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!