Transitietraject Jeroen Pit Huis

  • 10 oktober 2023
  • Webinar
  • Vrouw & Kind

 

 

Het Jeroen Pit Huis is een transitiehuis voor ernstig zieke kinderen en gezinnen, waar verbinding met de eerstelijns-, tweede- en derdelijns zorg en samenwerking centraal staan.

Wij bieden een huiselijke setting waar het gezin wordt omringd door de beste zorg op medisch, verpleegkundig en psychosociaal gebied. Het is een plek die voelt als thuis, veilig gelegen naast het ziekenhuis. Een plek waar ouders de regie in handen krijgen en ze zich voor kunnen bereiden op hun leven thuis met een chronisch ziek kind.

In deze krachtige webinar zullen wij vertellen hoe wij een brug vormen tussen gezinnen en zorgverleners. Aan de hand van een patientjourney worden jullie meegenomen in het transitietraject van ziekenhuis via het Jeroen Pit Huis naar een bestendig thuis waarin ook stil wordt gestaan bij de verschillende aspecten zorg en wet en regelgeving.

Programma
19.15 - 19.30 Inloop
19.30 - 21.00 Inhoudelijk programma

Sprekers
Petra Bakker is stafadviseur Kwaliteit & Beleid en Arno Colenbrander is kinderarts. Beide zijn werkzaam in het Jeroen Pit Huis.

Praktische informatie
Datum: 10 oktober 2023
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: Online via MS Teams

Kosten
Leden V&VN Vrouw & Kind 7,50 euro
V&VN leden 15 euro 
Niet-leden 25 euro

Accreditatie
Er is accreditatie aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en het Verpleegkundig Specialisten Register.

Meld je aan!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!