Save the dates! Congresreeks: Samenwerking in indicatiestelling

  • 26 september 2022
  • Webinar
  • V&VN Algemeen
  • Utrecht

Na het succes van het congres Indiceren in 2021 volgt er dankzij jullie enthousiasme en input vanuit de wijkverpleging, dit najaar weer een nieuw congres.

Maar het blijft niet bij 1 middag; we organiseren maar liefst een volledig geaccrediteerde congresreeks van 5 webinars (september-november) waar we samen de verdieping gaan zoeken binnen de indicatiestelling in de aanspraak wijkverpleging. Met onderwerpen zoals: cliëntmotivatie, advance care planning, betrekken cliëntsysteem, samenwerking specialist & generalist en interdisciplinaire samenwerking.

Daarnaast hebben we een groot afsluitend offline-event op vrijdagmiddag 25 november 2022. Met een massale intercollegiale toetsing.

Webinars

De webinars vinden online plaats op de maandagen: 26 september, 3 oktober, 10 oktober, 7 november en 14 november 2022 van 14.30 tot 16.30 uur (virtuele inloop vanaf 14.00 uur). De webinars worden live gestreamd vanuit het kantoor van V&VN. Er is een mogelijkheid tot het terugkijken van het Webinar. Alle webinars zijn geaccrediteerd. Je kunt alleen punten ontvangen als je ze live volgt.

Offline-event

Het geaccrediteerde afsluitende offline-event vindt plaats op vrijdagmiddag 25 november in Utrecht. De inloop is vanaf 13.00 uur. We starten rond 13.30 uur met de opening en verdiepende informatie om erna over te gaan op een massale intercollegiale toetsing onder begeleiding van "Procesbegeleiders intercollegiale toetsing". Daarna zal onze inspirational speaker "José van Dorst" jullie nog met inspiratie voorzien voor de netwerkborrel waarmee we afsluiten. Het volledige programma is nog in de maak waarbij we jullie zeker gaan verrassen!

Meer informatie 

Klik hier om meer te lezen deze congresreeks: Hier kun je je (zonder verdere verplichtingen) alvast voorinschrijven op het unieke aanbod met korting!

Mis het niet!

Voorinschrijven

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!