Save the date: V&VN Verenigingsbijeenkomst

  • 11 oktober 2022
  • Bijeenkomst
  • V&VN Algemeen

Yes, we mogen weer!

Wij zijn ontzettend blij dat we onze leden weer live mogen verwelkomen.

Dinsdag 11 oktober 2022 is het weer zo ver: een fysieke V&VN Verenigingsbijeenkomst. Het thema van deze keer; een leven lang ontwikkelen. Elke verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist moet de tijd, de ruimte én de middelen hebben om zich een leven lang te kunnen blijven ontwikkelen. Investeren in ontwikkeling en loopbaan draagt bij aan het voor de zorg behouden van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Als beroepsgroep zijn we zelf verantwoordelijk voor het blijven vergroten en bijhouden van onze deskundigheid. Ontwikkelen is te weinig deel van onze dagelijkse beroepsuitoefening.

Investeer in jouw ontwikkeling en loopbaan en kom naar de V&VN Verenigingsbijeenkomst.

Op dit moment werken we hard aan een een mooi en inspirerend programma. Binnenkort volgt het programma en de aanmeldlink. Wel kun je je alvast inschrijven om als eerste de aanmeldlink en programma te ontvangen. Geef je emailadres op via de rode button onderaan dit bericht.

Doelgroep

De V&VN Verenigingsbijeenkomst is voor Verzorgenden, Verpleegkundigen, Verpleegkundig Specialisten en overige leden van V&VN.
De V&VN Verenigingsbijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van V&VN. 

Praktische informatie

Locatie: Leerhotel het Klooster, Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort
Tijd: 09.00 uur – 17.30 uur

Kosten

Deelname aan de V&VN Verenigingsbijeenkomst is gratis. 

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V.

Ik ontvang straks graag de aanmeldlink en programma!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!