Save the date: Congres Excellente Zorg

  • 15 oktober 2020
  • Congres/Symposium
  • V&VN Algemeen
  • Utrecht

Graag verwelkomen wij je voor het Congres Excellente Zorg dat op 15 oktober 2020 zal gaan plaatsvinden in ons nieuwe pand aan de Orteliuslaan 1000 in Utrecht.

Het centrale thema is “Excellente Zorg in de praktijk, hoe pak ik dat aan”. Het wordt een boeiend en afwisselend programma met plenaire sessies, workshops en een inspiratieplein. Er is ruimte voor posterpresentaties. Het congres is bedoeld voor Verpleegkundigen, Verzorgenden en Verpleegkundig Specialisten, voor VAR-leden, verpleegkundig beleidsmedewerkers en andere geïnteresseerden in Excellente Zorg. De dag wordt georganiseerd door het team Excellente Zorg van V&VN in samenwerking met zorginstellingen die Excellente Zorg iedere dag weer in de praktijk brengen. Hou de site in de gaten voor nadere informatie, die spoedig zal volgen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.