Regiomiddag IBD voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten

  • 21 december 2021
  • Bijeenkomst
  • Maag Darm Lever

Save the date!
Regiomiddag IBD voor
verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten
dinsdag 21 december 2021


Beste IBD-verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten,

Namens de V&VN MDL en in samenwerking met de NIBD nodigen wij jullie graag uit voor een regiomiddag, welke zal plaatsvinden op dinsdag 21 december 2021 van 13.30 – 16.30 uur.   

Programma en sprekers:          

Tijdens deze middag willen we graag met jullie brainstormen over een nieuwe invulling van de regiobijeenkomsten Noord door het bouwen van een steviger netwerk. Dit in het kader van de regionalisering waar de artsen enkele tijd geleden al mee gestart zijn. Wij zijn van mening dat een verpleegkundig/VS netwerk ook van essentieel belang is en we met name veel van elkaar kunnen leren. Daarnaast is het ook in het belang van de patiënt dat er een stevig verpleegkundig netwerk staat waarbij betere samenwerking ‘door de muren van de ziekenhuizen’ gerealiseerd kan worden.

Tijdens deze middag zullen er presentaties volgen gericht op regionalisering, netwerken en verpleegkundig leiderschap. Hopelijk worden we hierdoor geïnspireerd en kunnen we een mooie (nieuwe) start maken als netwerk. Het uiteindelijke programma volgt!

Aanmelden
Wil je je alvast opgeven, dan kan dit via de button onderaan de pagina.

Inschrijfkosten netwerkbijeenkomsten zijn als volgt:
Leden V&VN MDL: gratis
Leden V&VN: 25 euro (MDL lidmaatschap is 20,50 dus de moeite om dan ook nog lid van MDL platform te worden), Niet leden: 50 euro

Francine Beckers (IBD verpleegkundige), Vivian Loonstra en Marloes Heida (Verpleegkundig specialisten IBD)

Aanmelden
MDL Logo

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!