Personeelsnorm verpleeghuiszorg onder druk? Praat mee!

  • 14 december 2022
  • Bijeenkomst
  • V&VN Algemeen

Minister Helder (VWS) heeft gezegd dat de personeelsnorm in verpleeghuizen misschien moet worden losgelaten vanwege de arbeidskrapte. Maar hoe zit het eigenlijk met die norm? Wat gebeurt er als je die loslaat? Wat betekent dat voor onze roosters? En voor de kwaliteit van de zorg die we leveren? Zijn er niet heel andere maatregelen nodig om arbeidskrapte het hoofd te bieden? Wil je meer weten, meepraten en invloed uitoefenen? Praat dan mee tijdens onze online bijeenkomst op 14 december.

Praktische informatie

Datum: 14 december 2022
Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Locatie: Online via MS Teams

Doelgroep

Verzorgenden, Verpleegkundigen en Verpleegkundig Specialisten in de verpleeghuiszorg (niet-leden kunnen zich aanmelden na 7 december mits er plek beschikbaar is).

Prijs

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. 

Aantal plaatsen            

Voor deze bijeenkomst zijn er beperkt plekken beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtrij als er geen plek beschikbaar is. Bij voldoende animo organiseren wij een extra bijeenkomst. 

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!