Patiëntveiligheidscongres Tijd voor Verbinding (gratis toegangskaarten)

  • 29 september 2022
  • Congres/Symposium
  • V&VN Algemeen

Op 29 september 2022 organiseert programma Tijd voor Verbinding het patiëntveiligheidscongres ‘Inspireren en leren van elkaar’ in De Doelen te Rotterdam.

Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis zorgt dan samen met tal van interessante sprekers voor een dag die bol staat van inspiratie op het gebied van patiëntveiligheid, en met name de thema’s antistollingszorg, kwetsbare ouderen, multidisciplinair gesprek en Safety-II. Ben jij erbij?

Programma

Minister van VWS Ernst Kuipers verzorgt de opening, er zijn inspirerende sprekers en je kunt zelf een actieve bijdrage leveren aan het programma door mee te doen aan verschillende masterclasses en workshops of door het netwerkplein te bezoeken. Ook kun je contact leggen met zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen uit het veld.

Neem alvast een kijkje op de congreswebsite. Hier vind je onder meer het programma, informatie over de sprekers en praktische informatie. Accreditatie is aangevraagd.

Gratis toegangskaarten

Voor verpleegkundigen zijn toegangskaarten beschikbaar om gratis het congres te bezoeken. Heb je hierin interesse? Mail naar info@programmatvv.nl je naam en organisatie waar je werkt en de collega’s van programma Tijd voor Verbinding nemen contact met je op!

We zien je graag op 29 september!

V&VN is partner in het programma Tijd voor Verbinding.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!