Opleiding tot toetser (KMBV)

  • 3 november 2022
  • Training/Scholing
  • V&VN Algemeen

De Opleiding tot toetser is een inhoudelijk stevige én praktische leergang voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s (gaan) toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven. Dit programma geeft deelnemers kennis en concrete handvatten om het toetsen in de praktijk professioneel toe te passen. Daarnaast is er aandacht voor een uniforme toetscesuur en de organisatie van het interne toetsbeleid.

Module

Module 1 - Toetsen
Module 2 - Proeve van bekwaamheid
Module 3 - Terugkomdagdeel

Startdatum

Eerstvolgende startdatum is donderdag 3 november 2022

Doelgroep

Verpleegkundigen en verzorgenden die regelmatig collega’s (gaan) toetsen en beoordelen om bekwaam en bevoegd te blijven in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen in de eigen zorgorganisatie.

Kosten

€ 890,- (inclusief locatie- en materiaalkosten, btw is niet van toepassing). Leden van V&VN krijgen 10% korting op deze opleiding. Ook is het mogelijk STAP subsidie aan te vragen!

Accreditatie

De gehele training is geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister V&V. Voorwaarde voor het toekennen van accreditatiepunten is dat de deelnemer voor de start van de training ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister V&V.

In totaal zijn er 11 accreditatiepunten in het Kwaliteitsregister V&V te verkrijgen.

Meer informatie
KMBV Logo RGB

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!