Omgaan met onbegrepen gedrag bij thuiswonende migranten met dementie

  • 25 november 2021
  • Congres/Symposium
  • M&G Wijkverpleegkundigen
  • Utrecht

Het ochtend deel zal uit een plenair deel bestaan waarin onderwerpen besproken zoals De Sociale Benadering bij Dementie, het effect van casemanagement op de economische gezondheid. Ook zal er een interview plaatsvinden met een deelnemer van Restaurant Misverstand. Dit programma komt vanaf september dit jaar op de televisie op SBS6.

Na de lunch gaan we workshops houden over onder andere het regenboogmodel van Valentijn uit de Zorgstandaard Dementie 2021, preventie door de casemanager dementie en leiderschap binnen het casemanagement.

 

Praktische informatie

Datum: 25 november 2021
Tijd: 9.30-16.30 uur
Locatie: Villa Jongerius, inrit dr. M.A. Tellegenlaan, Kanaalweg 64, 3527 KX Utrecht
Kosten: 95 euro

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor 6 punten in het Kwaliteitsregister V&V en voor de deskundigheidsgebieden dementieverpleegkunde, praktijkverpleegkunde en de wijkverpleegkunde

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!