Leefstijlbehandeling Keer Diabetes2 Om

  • 4 februari 2021
  • Bijeenkomst
  • Diabeteszorg
Keerdiabetsom

V&VN Diabeteszorg en V&VN Praktijkverpleegkundigen-Praktijkondersteuners organiseren in samenwerking met stichting Voeding Leeft de online nascholing Keer Diabetes2 Om.  

Keer Diabetes2 Om is een bewezen effectieve leefstijlbehandeling (erkend door het RIVM) gericht op het omkeren van diabetes type 2.
In groepsverband werken diabetespatiënten onder begeleiding van een multidisciplinair team aan een structurele leefstijlverbetering aan de hand van de pijlers voeding, beweging, slaap en ontspanning.
Het tweejarig programma bestaat uit een intensief deel van 6 maanden, gevolgd door een 18 maanden durend inspiratietraject.  

Deze online bijeenkomst is met name bedoeld om praktijkondersteuners en praktijk- en diabetesverpleegkundigen kennis te laten maken met de inhoud en aanpak van het programma.  

Datum: 4 februari 2021 
Tijd: 19:00 uur-21:00 uur
Online: TEAMS 
Kosten: € 20,00 per deelnemer (alleen toegankelijk voor afdelingsleden)
Accreditatie: Aangevraagd voor het Kwaliteitsregister V&V en het Verpleegkundig specialisten register & NVvPO  (2 punten)

Heb je vragen over het aanmelden, stuur dan een mail naar academie@venvn.nl.

Meer informatie lees je op de website www.keerdiabetesom.nl 

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!