Landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg: Blijvend in beweging

  • 8 december 2022
  • Congres/Symposium
  • Alle afdelingen
  • Zuid-Holland

Op donderdag 8 december 2022 wordt vanuit het Programma Uitkomstgerichte Zorg de landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging georganiseerd! Dit is hét moment waarop de balans wordt opgemaakt van uitkomstgerichte zorg in Nederland. De resultaten van het Programma Uitkomstgerichte Zorg en hoe deze in de praktijk worden toegepast komen aan bod. Er is veel aandacht voor samen beslissen en V&VN levert een bijdrage aan het programma vanuit het verpleegkundig perspectief. Zo gaat V&VN bestuurder Catharina Oostveen op het hoofdpodium in gesprek over de toekomst van de zorg, en organiseert V&VN deelsessies over Opleiding en nascholing Samen Beslissen in de praktijk en over Samen beslissen en de rol van de verpleegkundige.

Minister Ernst Kuipers komt langs en er is speciale aandacht voor de resultaten van het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. In dit experiment wordt uitkomstinformatie toegankelijk gemaakt voor samen beslissen.

Doelgroep

Verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen en betrokkenen bij de medisch specialistische zorg die aan de slag willen of zijn met uitkomstgerichte zorg.

Programma

Bekijk hier het hele programma.

Datum en tijdstip

Donderdag 8 december 2022  van 14.00 uur tot 20.15 uur. Inclusief avondeten. 

Locatie

De Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
Een deel van het programma is ook online te volgen.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

De conferentie wordt georganiseerd door het Programma Uitkomstgerichte zorg. Kijk voor meer informatie op Conferentie Uitkomstgerichte zorg.

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!