Het Grote Landelijke POH/PVK/PVH Event (online)

  • 22 april 2021
  • Bijeenkomst
  • Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners

Programma & omschrijving

Het grote Landelijke POH/PVK/PVH Event (online) start op 22 april a.s. 
Door de dreiging van het COVID-virus is een ontmoeting op locatie niet mogelijk, maar dankzij ons online event kun je tóch je collega’s ontmoeten en nieuwe inzichten opdoen! En dat alles vanaf jouw eigen plek thuis of op je werk.

Samen voor de beste zorg. Ga met ons mee!
In een speciaal ontworpen digitale omgeving nemen we je mee op een virtuele ontdekking door ons POH/PVK/PVH landschap. Vanuit je plek ben je aanwezig bij tafelgesprekken tussen zorgexperts in de studio, om vervolgens tijdens je zelfgekozen 30 minutensessies met zorgprofessionals nieuwe of verdiepende kennis op te doen. Gedurende het event kun je je stem laten horen aan discussietafels, je collega’s ontmoeten in interactieve sessies of digitale informatiestands bezoeken.

Waar nemen we je mee naar toe?
We nemen je graag mee in de ontwikkeling van ons vak; van verleden naar heden naar toekomst. Waar staan wij als zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk, verpleeghuis, gehandicaptenzorg of asielzoekerszorg? Hoe staan wij in contact met de patiënt en met onszelf? Vanuit de focus op de thema’s Zorg, Innovatie en Leefstijl bieden we de gelegenheid voor het opdoen van kennis en verdieping van aanwezige kwaliteiten op professioneel en persoonlijk vlak en kijken we naar de zorg in de toekomst.

Wanneer?
Het event vindt plaats op 3 momenten:
- Hoofdevent op 22 april van 10.00 uur – 16.00 uur
- Avondsessie 1 op 20 mei van 19.30 uur – 21.30 uur
- Avondsessie 2 op 15 juni van 19.30 uur – 21.30 uur
De avonden kun je alleen volgen in combinatie met het hoofdevent.

Kosten
Voor V&VN PVK/POH en NVvPO leden € 50,- voor het hoofdevent en € 25,- per avondsessie. Voor niet leden € 75,- voor het hoofdevent en € 35,- per avondsessie. 

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en NVvPO.

Meer informatie?
Uitgebreidere informatie over o.a. het volledige programma, de sprekers en nog veel meer kun je hier lezen.

Wees erbij en laat je verrassen. Online op je eigen plek, en toch met elkaar. Zet de data in je agenda en geef je nu op als geïnteresseerde!

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!